MEDICINSKA INFORMATIKA 2009 - 9. simpozij HDMI

Ispis

medinfo2009Simpozij MEDICINSKA INFORMATIKA 2009 održan je u godini u kojoj Hrvatsko društvo za medicinsku informatiku obilježava 20 godina svoga djelovanja. Namijenjen je bio širokom krugu stručnjaka u području zdravstvene zaštite i informatike: liječnicima, stomatolozima, medicinskim sestrama, medicinskim biokemičarima, farmaceutima, rukovoditeljima i svim stručnjacima iz područja zdravstva i zdravstvenog osiguranja, zdravstvenim planerima i administratorima, kao i istraživačima i nastavnicima u području medicinske informatike.

MEDICINSKA INFORMATIKA 2009 bila je mjesto je okupljanja i razmjene informacija svih sudionika u razvoju zdravstvene zaštite promicanjem i korištenjem postupaka informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Simpozij je održan 8. i 9. svibnja 2009., u prostorijama Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku. Rad Simpozija odvijao se kroz pozvana predavanja, izlaganja autora i postere, a svi prihvaćeni radovi tiskani su u Zborniku Simpozija.

Simpozij MEDICINSKA INFORMATIKA 2009 orržao se u godini u kojoj Hrvatsko društvo za medicinsku informatiku obilježava 20 godina svoga djelovanja. Namijenjen je širokom krugu stručnjaka u području zdravstvene zaštite i informatike: liječnicima, stomatolozima, medicinskim sestrama, medicinskim biokemičarima, farmaceutima, rukovoditeljima i svim stručnjacima iz područja zdravstva i zdravstvenog osiguranja, zdravstvenim planerima i administratorima, kao i istraživačima i nastavnicima u području medicinske informatike.

MEDICINSKA INFORMATIKA 2009 tradicionalno je mjesto okupljanja i razmjene informacija svih sudionika u razvoju zdravstvene zaštite promicanjem i korištenjem postupaka informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Simpozij je održan 8. i 9. svibnja 2009., u prostorijama Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku. Rad Simpozija odvijao se se kroz pozvana predavanja, izlaganja autora i postere, a svi prihvaćeni radovi tiskani su u Zborniku Simpozija.

U sklopu Simpozija održano je i predstavljanje novog sveučilišnog udžbenika "Medicinska informatika" u čijoj su izradi sudjelovali nastavnici i suradnici sva četiri medicinska fakulteta, te stručnjaci, nastavnici i znanstvenici s drugih fakulteta, zdravstvenih ustanova, zavoda i privrednih subjekata u Republici Hrvatskoj.

HDMI designed by Helix d.d.d.
payday loans