Okrugli stol o značaju normi za suvremene informacijske sustave u zdravstvu

Ispis

Hrvatski zavod za norme (HZN) na inicijativu i u suradnji s Hrvatskim društvom za medicinsku informatiku (HDMI) 24. rujna 2021. godine od 11:00 do 13:30 sati održao je on-line okrugli stol o značaju normi za suvremene informacijske sustave u zdravstvu. 

Cilj skupa je bio svima zainteresiranima odgovoriti na osnovna pitanja o normizaciji uopće, o hrvatskoj normizaciji, te pristupu normama i ostalim dokumentima i informacijama iz područja nacionalne, europske i međunarodne normizacije. Izlagači su bili djelatnici HZN-a: ravnatelj HZN-a Igor Božičević, Ivana Ivić, Dinka Ilić-Roller i Danijela Novota Krajnović. Nakon izlaganja održala se rasprava.

Za više informacija o skupu i programu možete se obratiti tajnici tehničkog odbora HZN/TO 215, Zdravstvena informatika Dinki Ilić-Roller ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) ili njegovom predsjedniku Marijanu Ercegu ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ).

PROGRAM

11:00 – 11:15 POZDRAVNI GOVORI, Igor Božičević, ravnatelj HZN-a Marijan Erceg, predsjednik HDMI

11:15 – 11:45 HRVATSKI ZAVOD ZA NORME Ivana Ivić, voditeljica Odsjeka za razvoj, edukaciju i certifikaciju

11:45 – 12:15 NORMIZACIJA PODRUČJA INFORMATIKE U ZDRAVSTVU Dinka Ilić-Roller, viša stručna savjetnica za normizaciju u području informacijske tehnologije

12:15 – 12:45 NORMOTEKA HZN-A I RAD S KORISNICIMA Danijela Novota Krajnović, viša stručna savjetnica za poslove odsjeka normoteke

12:45 – 13:10 RASPRAVA ZAKLJUČNA RIJEČ

Program skupa.

HDMI designed by Helix d.d.d.
payday loans