14. konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW

Ispis
logo 
 
U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 12.04.2022. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu održat će se 14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW. 
 
Konferencija će se baviti temama područja eZdravstva fokusirana na projekte u digitalizaciji medicine koje donose opipljivu korist za pacijenta. Fokus će biti i na najveće javnozdravstvene probleme te uzroke smrtnosti u Hrvatskoj i svijetu, a to su onkologija i kardiologija. 
 
14. izdanje konferencije održat će se pretežito fizički s mogućnošću praćenja online za sve koji ne mogu fizički prisustvovati konferenciji. 
 
Konferencija FUTURE IS NOW održava se u Zagrebu sedmu godinu za redom, a cilj je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. 
 
Na konferenciji će sudjelovati svi dionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom. 
 
Konferencija FUTURE IS NOW održava se na godišnjoj razini u Zagrebu, Pragu, Bratislavi, Budimpešti i Beogradu. 
 
Prošlogodišnju konferenciju pratilo je preko više od 260 sudionika, a internacionalni dio programa pratila je publika iz Mađarske, Češke, Slovačke, Srbije, Slovenije, Finske, Čile, Bugarske i UAE čime je potvrđeno da je FUTURE IS NOW vodeća platforma za razmjene informacija u digitalizaciji zdravstva. 
 
Program konferencije dostupan je na - https://www.hit-konferencija.hr 
 
HDMI designed by Helix d.d.d.
payday loans