14. SIMPOZIJ HDMI MEDICINSKA INFORMATIKA 2019 - druga obavijest

Ispis

Zagreb, 28. i 29. studenoga 2019.

Rok za prijavu radova produžen do 30.10. 2019.

Simpozij MEDICINSKA INFORMATIKA 2019 (MI2019) četrnaesto je okupljanje stručnjaka iz područja medicinske informatike u organizaciji Hrvatskog društva za medicinsku informatiku. Namijenjen je širokom krugu stručnjaka u području zdravstvene zaštite i informatike: liječnicima, medicinskim sestrama, rukovoditeljima i svim stručnjacima iz područja zdravstva i zdravstvenog osiguranja, zdravstvenim planerima i administratorima, te istraživačima i nastavnicima u području medicinske informatike.

MEDICINSKA INFORMATIKA 2019 mjesto je okupljanja i razmjene informacija svih sudionika u razvoju zdravstvene zaštite promicanjem i korištenjem postupaka informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Simpozij se održava 28. i 29. studenoga 2019. u Zagrebu u prostorima Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu (Ksaver 196a, Zagreb). Rad Simpozija odvijat će se kroz pozvana predavanja, izlaganja autora i radionice, a zaprimljeni radovi, cjeloviti ili sažeci, tiskat će se u Zborniku Simpozija. 

Više na: Druga obavijest MI2019.

 

 

UPUTE ZA AUTORE
 
Autori mogu prijaviti rad u obliku strukturiranog sažetka ili u punom tekstu.
Svi prijavljeni radovi podliježu recenziji. Prihvaćeni radovi bit će tiskani u Zborniku Simpozija "MEDICINSKA INFORMATIKA 2019" u cijelosti u onom obliku u kojem su prijavljeni.
Obavijest o prihvaćanju rada bit će poslana autoru navedenom kao autor za prepisku najkasnije do 15. studenoga 2019.
 
Predložak za prijavu rada u obliku sažetka: mi2019psazetak.doc
 
Predložak za prijavu rada u punom tekstu: mi2019prad.doc.
 
Upute za ispunjavanje predložaka za prijavu rada (Upute za autore): mi2019upute.doc i  mi2019iosupute.doc. 
 
Ispunjeni predložak potrebno je spremiti pod nazivom "prezime prvog autora-prijava rada za MI2019" i poslati na adresu elektroničke pošte simpozija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

 

 

 

HDMI designed by Helix d.d.d.
payday loans